Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw Partner In Onderhoud

Technical Talents that make the difference

Technical Talents is reeds 20 jaar expert in outsourcing van technisch personeel. Met een vaste equipe van meer dan 180 technische specialisten bieden we ondersteuning aan bedrijven op gebied van curatief en preventief onderhoud en projecten. We werken voornamelijk op basis van lange termijn projecten zodat zowel onze klanten als onze technische medewerkers kennis kunnen uitwisselen en elkaar kunnen versterken.


ONZE DIENSTEN

Outsourcing
Technical Talents is gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren technici voor een korte of langere periode. Wij selecteren zorgvuldig ervaren technici om onderhoud van de machines en technische installaties te verzorgen in uw bedrijf.

Assistentie projecten
Technical Talents biedt vakbekwame assistentie op maat van het project en volgens de vraag van de klant. Op die manier blijft het eigen personeel inzetbaar in het productieproces en gaan er geen kostbare uren verloren.

Audit onderhoud & revisie
Een geactualiseerd onderhoudsplan is geen overbodige luxe. Technical Talents is gespecialiseerd in het onderzoeken en in kaart brengen van de actuele onderhoudsnoden en in het adviseren en opstellen van het materialenplan of van een totaal onderhoudsplan. Kwaliteit en praktische bruikbaarheid zijn hier de maatstaven.

 

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Technische expertise en ervaring
Door een goede analyse van de behoefte van de klant en de technische expertise en ervaring van onze medewerkers kunnen we snel en kostenefficiënt de juiste persoon inschakelen. Al onze medewerkers worden zeer grondig gescreend op gebied van technische skills, beschikbaarheid, flexibiliteit en persoonlijkheid. Zo bieden we kwaliteit en kennis die door onze klanten gevraagd wordt.

Oplossend vermogen
“Maandenlang kampten we met een wederkerend probleem. Het raakte maar niet opgelost. Wanneer we beroep deden op een medewerker van Technical Talents slaagde die er in geen in tijd het probleem te doorgronden en een duurzame oplossing te vinden.”
Deze quote horen we keer op keer terug van onze tevreden klanten. Dit maakt ons trots. Hier doen we het voor, hier staan we voor.

 

EEN GREEP UIT ONZE PROFIELEN

  • Storingstechniekers (min A2 elektromechanica, elektriciteit of mechanica)
  • E&I-technici
  • Teamleaders
  • Werkvoorbereiders
  • Onderhoudscoördinatoren
  • PLC-technici