Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw Partner In Onderhoud

Technical Talents that make the difference

Technical Talents is reeds 20 jaar expert in outsourcing van technisch personeel. Met een vaste equipe van meer dan 180 technische specialisten bieden we ondersteuning aan bedrijven op gebied van curatief en preventief onderhoud en projecten. We werken voornamelijk op basis van lange termijn projecten zodat zowel onze klanten als onze technische medewerkers kennis kunnen uitwisselen en elkaar kunnen versterken.

Onze medewerkers zijn geschoolde en ervaren technici. Als experten in hun vakgebied staan ze garant voor kwaliteit en ervaring in diverse technische onderhoudsdomeinen. Alle medewerkers zijn harde werkers, verstandige denkers en ze zoeken voortdurend naar hoe het nog beter, sneller en efficiënter kan.
Aan onze klanten bieden we door de hoge retentiegraad van onze technische collega’s ondersteuning van snel ingewerkte professionals met ervaring in verschillende industrietakken.

Technical Talents maakt deel uit van de groep House Of Talents. Op vandaag bestaat House of Talents uit 10 bedrijven: Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents en Technical Talents. Elk heeft zo zijn expertises, ambities en groeiplannen. Ze zijn verschillend maar ze hebben één belangrijk verbindend aspect: elk zijn ze expert in het rekruteren van talenten voor knelpuntberoepen. Ieder van hen heeft reeds jarenlange ervaring.

De zoektocht naar talent blijft een grote uitdaging. Een uitdaging die elk van ons met veel plezier en toewijding aangaat. We zijn ervan overtuigd onze stempel te drukken en de ‘war for talent’  te winnen.

Het centrale doel bij House of Talents is om te groeien door verbinding. Dat doen we door gelijkgestemde talenten en bedrijven met elkaar te verbinden.