Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw Partner In Onderhoud

Onze expert: Kenneth Exelmans

“Mijn werk blijft uitdagend”

Twaalf jaar werkt Kenneth Exelmans (32) voor Chaintec. Met zijn diploma A2 mechanica werkte hij tot voor kort bij Coca-Cola. Nu werkt Kenneth op zijn vraag voor Lantmännen Unibake in Londerzeel. “Coca-Cola was een fantastisch goed bedrijf, maar na acht, negen jaar was ik klaar voor iets anders. Ik ben te jong om ter plaatse te blijven trappelen. Mario vond een perfecte nieuwe uitdaging voor mij bij Lantmännen.”

kenneth-exelmans

 

“Twee jaar geleden brandde de industriële bakkerij af, nu zijn we volop bezig met de heropstart. Heel interessant en leerrijk om daarbij van bij het begin betrokken te zijn. We leren werken met de nieuwe machines: silo’s, kneders, ovens, diepvriezers, inpakmachines, wikkelaars… Om elke machine van binnen en van buiten te kennen, zal er nog wat tijd nodig zijn. Ik werk hier samen met twee andere collega’s van Chaintec: Bart en Maurice.”

“Voor mij is Chaintec de ideale werkgever. Aan de ene kant kan ik mij niet voorstellen om mijn leven lang in dezelfde fabriek te werken want ik wil groeien in mijn job. In vele bedrijven zie je dat onderhoudstechniekers zoals ik zich specialiseren in het mechanische, het elektrische of het lassen. Mijn pakket is gelukkig veel uitgebreider, ik doe het allemaal. Aan de andere kant wil ik ook niet elk jaar van bedrijf of werkgever wisselen. Als ik nu vind dat ik toe ben aan iets nieuws, kijkt Mario voor mij uit naar een job die aansluit bij mijn ambitie en verwachtingen. Zoals onlangs gebeurd is. Dat geeft een goed gevoel, dat je werkt voor iemand die oog heeft voor je loopbaan. In de toekomst wil ik mij zeker opwerken tot werkvoorbereider, maar eerst wil ik mij bewijzen in mijn nieuwe bedrijf.”

Publicatiedatum: 15 december 2016